Slimm bekeken

Met gordijnen uit de nieuwe Slimm collectie geef je je interieur een nieuw gezicht. Van ingetogen tot uitbundig, van rustgevend tot lekker vrolijk: zeg het maar. Doordat Slimm de kwaliteitsstoffen rechtstreeks inkoopt, is de prijs opvallend laag. En je nieuwe gordijnen uit de Slimm collectie worden nog kosteloos op maat gemaakt ook.


Volgens de samenstellers van de Slimm collectie is het kiezen van nieuwe gordijnen minstens zo belangrijk als de keuze van een nieuwe jas: die moet niet alleen goed passen, maar hij moet ook leuk staan bij wat je verder draagt en last-but-not-least lekker lang meegaan. Juist dat laatste hebben ze bij Slimm heel slim bekeken: door de stoffen rechtstreeks in te kopen bij de fabrikant betaal je zelfs voor de mooiste gordijnen een zeer aantrekkelijke prijs. Duurzaam hoeft zo helemaal niet duur te zijn en met een ruime keuze uit exclusieve uni-stoffen, weefstoffen, jacquard weefstoffen, inbetweens en vitrages biedt de Slimm collectie altijd een ‘jas’ die jouw interieur geweldig staat. De gordijnen van je keuze uit de Slimm collectie worden bovendien vakkundig door ons op maat gemaakt. Duurzaam genieten van voordelige gordijnen dus. Dat is Slimm bekeken!

De nieuwe Slimm collectie is nu verkrijgbaar bij Verstappen Wonen

Raamdecoratie

_MG_1449

Raamdecoratie bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw interieur. Gordijnen en vitrage is lang niet altijd meer het product wat men kiest ..